شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

معاون وزير ارتباطات:

کاهش فساد اداري با راه اندازي دولت الکترونيک

راسخ

دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۷:۰۰


مهدي راسخ معاون توسعه مديريت، هماهنگي و امور پشتيباني وزير ارتباطات با تاکيد براينکه توسعه دولت الکترونيک علاوه بر اينکه هزينه هاي دولت را کم مي کند، سرعت عمل را در نهادهاي دولتي بالا مي برد گفت: دولت الکترونيک مي تواند فساد اداري کم کند و شرايط بهتري را براي بنگاه هاي اقتصادي کشور فراهم کند.

وايمکس نيوز- مهدي راسخ در مراسم معارفه و تجليل از مديران امور «شعب و بازاريابي» و «هماهنگي حوزه مديريت» پست بانک ايران با اشاره به فرمايش حضرت امام علي (ع) مبني بر اينکه «در گردش روزگار گوهر و وجود ذاتي مردم خودش را به نمايش مي‌گذارد»، گفت: وزارت ارتباطات و شرکت هاي تابعه نظر مثبت و جامعي به مجموعه پست بانک دارند و همين موضوع باعث شد که اين بانک به عنوان بانک عامل وزارت ارتباطات انتخاب شود و اين مسووليت زيادي را بر دوش پست بانک قرار داد.

 معاون توسعه مديريت با اشاره به اثر مثبت نصب و بهره برداري 1 هزار خودپرداز در مناطق روستايي کشور گفت: انتظار بر اين است که سرويس دهي اين خود پردازها اختلال نداشته باشد و پست بانک براي نصب و راه اندازي 25 درصدي خودپردازها در سال جاري سرعت عمل بيشتري داشته باشد تا بتوانيم خدمات بهتري به روستاها ارايه دهيم.

 خسرو فرحي مديرعامل پست بانک نيز در اين مراسم با بيان اينکه تکيه بر نيروي انساني کارآمد و حمايت از آنان در حوزه هاي مختلف، اثربخشي جايگاه پست بانک ايران در نظام اقتصادي کشور را به دنبال دارد گفت: تغييرات و جابجايي مديران در جهت اجراي برنامه هاي جديد و استفاده از توان و پشتکار آنان در ديگر حوزه هاي بانک است که با توجه به وظايف و برنامه‌ريزي درست مي‌توان به خوبي اين مسووليت‌ها را انجام و با همدلي، جايگاه بانک را بيش از پيش ارتقا دهيم.

در پايان  اين مراسم احکام محمدرضا فرنقي‌ زاد به سمت امور هماهنگي حوزه مديريت،  داود کريمي به سمت سرپرست مديريت امور شعب و بازاريابي و محمود شيردل به سمت مشاور امور شعب و بازاريابي پست بانک به آنان اعطاء شد.

 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو